Wees de Glimlach en heb Plezier

Al flink wat jaren pas ik Jin Shin Jyutsu toe (vooral bij mijzelf) en vindt de reis, mijzelf te leren kennen, steeds spannender worden. Vele aspecten (niet altijd even leuke) van mijzelf zijn al naar boven gekomen. Jin Shin Jyutsu heeft mij al vele inzichten gegeven en wonderen laten zien. En laat me vooral in mijn eigen kracht zijn, en heeft me geleerd veel sneller een emotie om te buigen naar kracht.
Om deze kennis en kracht te delen geef ik regelmatig workshops en praktijkdagen en heb ik de afgelopen jaren al veel ervaring opgedaan met het behandelen van cliënten.
Je kunt Jin Shin Jyutsu toepassen voor alle lichamelijke en geestelijke problemen.

Marymet datum

              Mary Burmeister

Ik ben heel erg DANKBAAR dat Jin Shin Jyutsu in mijn leven is gekomen. Ik ervaar het als een groot KADO! 

HEEL ERG BEDANKT Jiro Murai voor het herontdekken van deze Universele Harmoniserings KUNST. En MAry Burmeister,
zij die deze “KUNST” van PLEZIER en GELUKKIG zijn, heeft bestudeerd en doorgegeven, zodat wij dit NU kunnen toepassen, ontvangen en doorgeven.

WEES DE GLIMLACH EN HEB PLEZIER!

Jolanda Korf